Service

Autobedrijf Frietema is betrouwbaar, vakkundig en veelzijdig als het gaat om reparaties en onderhoud aan en/of advies over auto’s. Wij zijn merkonafhankelijk en werken daardoor aan veel verschillende (merken) auto’s.


Onderhoud

Wij verzorgen zowel een kleine- als een grote beurt. Vaak gebeurd dit in combinatie met de jaarlijkse APK. Wilt u weten welke werkzaamheden onder een kleine- en/of grote beurt vallen? Bel of stuur ons een bericht. 
U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de werkplaats.
 

Reparatie

Naast het onderhoud doen wij reparaties in alle soorten en maten. Hieronder kunt u een selectie vinden van veel voorkomende reparaties waarvoor u bij ons terecht kunt:


APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een jaarlijks terugkerende keuring met als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid en het milieu. Wij controleren uw auto op alle veiligheidspunten vastgesteld door het RDW. Wanneer er reparaties nodig zijn voor het goedkeuren van uw auto nemen wij, met een offerte voor de noodzakelijke reparaties, contact met u op.
 
U kunt hier controleren wanneer uw auto weer gekeurd moet worden.
 

Advies

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Door de kennis en ervaring van Autobedrijf Frietema kunnen wij uw zoektocht veel gemakkelijker maken. Indien u uw wensen en budget kenbaar maakt, helpen wij u met het zoeken naar de auto die bij u past.
 

Kentekenbewijs op naam zetten

Als u een voertuig heeft gekocht, dan moet u als nieuwe eigenaar het kenteken op uw naam laten zetten. Dat heet overschrijven. U kunt dit bij ons laten doen.
Klik hier voor een eenvoudige uitleg wat u nodig heeft en mee moet nemen, zodat wij u van dienst kunnen zijn.


 

Heeft u een probleem met uw auto, is het tijd voor een beurt of  APK, wilt u advies bij het kopen van een auto of wilt u een auto overschrijven? Kom langs in onze werkplaats of neem contact met ons op voor een afspraak.