Over ons

Zoekt u één adres voor reparatie, onderhoud en APK of wilt u advies bij het kopen of verkopen van een auto? Dan bent u bij Autobedrijf Frietema aan het juiste adres. Als universeel autobedrijf onderhouden en repareren wij alle merken auto’s. De veelzijdige kennis en specialisme maken dat alle voorkomende reparaties vakkundig worden uitgevoerd.

Betrouwbaarheid, transparantie en de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom krijgt u altijd vooraf een prijsopgaaf en nemen wij contact met u op wanneer dit anders uitpakt. U weet zo precies waar u aan toe bent.

Even voorstellen

"Mijn naam is Kees Frietema, ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Woudenberg. Op mijn zestiende ben ik begonnen als leerlingautomonteur bij een Volkswagen Dealer. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende automerken. Ook heb ik alle opleidingen die er zijn voor autotechnicus succesvol afgerond. Na 7 jaar daar te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ik de kans kreeg om voor mezelf te beginnen hoefde ik niet lang na te denken: ik heb die kans direct met beide handen aangepakt."